Saakelin satanen

SAAKELIN SATANEN
Mistä kertoo?9-luokkalaisen Uunon tylsä elämä saa yllättävän käänteen, ja hänen on pakko ryöstää lähikauppa.
Mitä tunteita herättää?Naurua, jännitystä ja ahaa-elämyksiä.
Kenelle?12+ vuotiaille, myös aikuiset tykkää!
Kuinka pitkä?195 sivua
Milloin ilmestynyt?Kirja ja e-kirja: 3/2021

Äänikirja: 11/2022 (lukijana Antti Jaakola)

Selkokielinen versio ilmestyy keväällä 2024 (selkomukauttajana Sanna-Leena Knuuttila)

”Saakelin satanen on Within ensimmäinen nuortenkirja. Sen tyyli on onnistunut sekoitus kieli poskessa -huumoria, kovaksikeitettyä dekkaria ja realistista nuortenkirjallisuutta.” (Lastenkirjahylly-blogi)

”Jännittävien tapahtumien rinnalla Saakelin satasessa on ilahduttavasti myös paljon lämpöä. Uunon ja vanhemman Heikkisen ystävyys on omituisuudessaan lämminhenkinen ja Uunon huoli äitinsä jaksamisesta on sydämeenkäypää. Tunteiden kuvaus tuntuu realistiselta ja on mahtavaa lukea trillerimäistä kirjaa, jossa ihmiset ovat myös tunneskaalaltaan monipuolisia eivätkä vain porhalla tilanteesta toiseen.” (Kujerruksia-blogi)

”Mikko Within Saakelin satanen oli aivan huikean viihdyttävä ja hauska tarina epäonnisesta lähikaupan ryöstöstä, rikollisten puuhiin sekaantumisesta, rahanpesun vaikeudesta ja ongelmallisesta isäsuhteesta. Tää veti ihan totaalisesti maton alta, suosittelen vahvasti.” (Instagram / inna_stiina)

”Ajattelin että tarina on jo kuultu, mutta tää kirjaimellisesti veti maton jalkojen alta.” (Instagram / lottareadsbooks)