Saakelin sieppaus

SAAKELIN SIEPPAUS

Kirjan saamaa palautetta

Kokenutkin dekkarifani huomasi kääntelevänsä sivuja melkoista vauhtia, kun jännitys tiivistyy ja toiminta tihenee.” (Kirsin kirjanurkka -blogi)

Viihdyin todellakin tämän kirjan parissa. Saakelin sieppaus on minusta jopa vetävämpi ja parempi kuin edeltäjänsä Saakelin satanen.” (Kirjapöllön huhuilua- blogi)

Saakelin sieppaus on helppolukuinen, vetävästi kirjoitettu ja tosi hauska kirja, josta ei todellakaan puutu juonen käänteitä. ” (Sivupiiri / Henriika Tulivirta)

”Uuno on kaukana teennäisyydestä ja laskelmoivuudesta ja juuri siksi lukijan on helppo myötäelää hänen edesottamuksiaan.” (Lastenkirjahylly-blogi)

Uuno valloitti täysin sydämeni ja samoin koko kirja.” (sinikan_kirjahylly / Instagram)

Mikko With osaa kirjoittaa hauskasti, sujuvasti ja vaivattomasti. Saakelin sieppaus tuli luettua lähes yhdeltä istumalta.” (tiianlukupaivakirja / Instagram)

Juttuja kirjan syntytarinasta

Mikko Within jän­ni­tys­tä ja huu­mo­ria yh­dis­te­le­viin nuor­ten­kir­joi­hin tart­tu­vat vähän lukevat pojat – Saa­ke­lin sa­ta­ses­ta tutun Uuno Tur­ha­sen seik­kai­lut jat­ku­vat uudessa nuor­ten­ro­maa­nis­sa. (Kaleva 20.3.2023, vain tilaajille)

Toppilansalmen tuijottelija – kirjailija Mikko Within uusin nuorten teos sijoittuu Oulun maisemiin. (MunOulu 16.2.2023)

Kirjan valmistumisprosessia ja kuulumisia voi seurata myös Mikon tililtä Instagram:sta.

Osta kirja